Out and About – Sanna-Mari Kaipio

juliste-1 (1)

Galleria Taidebunkkerissa avautuu tiistaina 4.12. Sanna-Mari Kaipion näyttely Out and About.

Näyttelyssä on esillä maalauksia, jotka leikittelevät omilla rakenteillaan sekä maalauksen ja sitä ympäröivän tilan suhteilla. Teoksia yhdistää pyrkimys maalauksen viemisestä kolmiulotteisempaan, tilallisempaan suuntaan. Näyttelyn maalaukset ovat tutkimusmatkoja tavanomaiseen. Ne kuvastavat hetkiä, jolloin arkipäiväinen elinympäristö näyttäytyy yhtäkkiä uudessa ja yllättävässä valossa. Pienet havainnot kasvavat suuriksi, ja mitättömiltä vaikuttavista yksityiskohdista tulee merkittäviä. Teosten abstraktiin kuvakieleen sekoittuu elementtejä niin rakennustyömailta ja roskakatoksista, kuin puutarhoista ja leikkikentiltäkin.

Sanna-Mari Kaipio on valmistunut kuvataiteilijaksi Saimaan ammattikorkeakoulusta maalaustaiteen osastolta keväällä 2018. Kaipio asuu ja työskentelee Imatralla. Taidebunkkerin näyttely on hänen ensimmäinen yksityis-näyttelynsä.

Näyttely on avoinna 28.12 saakka, lukuun ottamatta 22.–26.12, jolloin galleria on joululomalla.

Näyttelyn avajaisia vietetään maanantaina 3.12. klo.18 Tervetuloa!