ABOUT

DSC_3830 copy_DSC0180 copy DSC_3781 DSC_3779 DSC_3778 DSC_3777 DSC_3776Taidebunkkeri on Saimaan ammattikorkeakoulun ylläpitämä tila tuoreelle taiteelle ja taiteeseen liittyville tapahtumille.

Rakennus sijaitsee Siitolan kartanon viihtyisässä pihapiirissä. Näyttelytila koostuu eteisestä ja 34 m2 ikkunattomasta näyttelyhuoneesta. Kaikki näyttelytilan sisäpinnat ovat harmaata betonia tai betonimaalattuja. Tilan korkeus on n. 2,3 m on käytettävissä katosta lattiaan; kiinnitys suunnitellaan näyttelykohtaisesti. Näyttelyn pitäjä on vastuussa ripustamisesta, purkamisesta ja avajaisten tarjoiluista. Työkaluja ja apua ripustukseen on rajallisesti saatavilla. Eteisessä on tila näyttelymateriaalille ja vieraskirjalle. Näyttelyyn sisältyy tiedottaminen ja taiteilijaesittely tällä sivustolla.

Näyttelytila on varattavissa korvauksetta niin kuvataiteen opiskelijoille, ammattikuvataiteilijoille kuin poikkitaiteellisiin tapahtumiin. Näyttelytila on avoinna lukukauden aikana ma, to, pe 10-16  ja ti,ke 10-21 tai sopimuksen mukaan.

Näyttelyhakemuksia voi jättää ympäri vuoden.

 

Leave a Reply